Pár přetvořil zanedbané podkroví svého domu na krásnou ložnici

Dům postavili před více než dekádou, ale k rekonstrukci podkroví došlo ale nedávno. O to víc se vydařila!

Celých 12 let po postavení svého hnízdečka se Sara a Sean Parsonovci rozhodli přetvořit do té doby nevyužitý prostor svého podkroví nad prostorem garáže. Původně se pohrávali s myšlenkou hrací místnosti či vlastní promítací místnosti, ale nikdy tyto nápady nedotáhli dokonce a tak se na několik let tento prostor stal místem pro skladování nepotřebností tak, jak to pod střechou často bývá. Teprve nedávno se rozhodli, že právě zde vytvoří svoji hlavní ložnici. A myšlenky tohoto projektu se již nepustili.

Šikovný pár pokryl stěny a strop populární bílou perodrážkou, v koupelně, na kterou zbylo místo použili dva druhy obkladů (také v tónech bílé) a stěnu s oknem v ložnici zdobí přiznána cihla. Sara a Sean přiznali, že zde chtěli vytvořit místo s rustikálním nádechem, které se, jak správná ložnice, bude jen těžko opouštět. A tak se i stalo. Bílá barva místnosti prosvětlila, střešní okna světlu ještě napomohly a umělecké zaměření manželů pomohlo i dokonalému stylovému zařízení – pohodlná postel, Stender na oblečení, toaletní stolek v petrolejové barvě, trošku zeleně, útulnost přidávající závěsy. Podívejte se sami, jak tato proměna dopadla.